Urządzenia i Akcesoria
Chocolate carrot muffins (Toddlers and beyond)
Przygotowanie 15 min
Czas całkowity 50 min
12 portions
Składniki
-
sunflower seeds (see Tips)60 g
-
carrots peeled and cut into pieces200 g
-
pitted Medjool dates (see Tips)100 g
-
eggs2
-
milk of choice60 g
-
raw sugar2 tbsp
-
extra virgin olive oil (see Tips)120 g
-
wholemeal spelt flour170 g
-
raw cacao powder20 g
-
baking powder2 tsp
-
dark chocolate chips70 g
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Białko
3.7 g
Kalorie
896.2 kJ /
213.4 kcal
Tłuszcz
16.3 g
Błonnik
2.5 g
Węglowodany
12.8 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Chocolate zucchini mini loaves
1 godz. 30 min
Almond milk chocolate biscuits (Post-natal)
25 godz. 15 min
Zucchini fritters (Toddlers and beyond)
40 min
Green pea cakes (10-12 months)
25 min
Banana and oat mini muffins
40 min
Broccoli chive muffins (10-12 months)
30 min
Black bean brownies (Toddlers and beyond)
25 godz. 20 min
Coconut oat biscuits
45 min
Banana oat pikelets (Toddlers and beyond)
30 min
Apple cinnamon muffins
40 min
Basic berry muffins
40 min
Better-for-you banana pancakes
30 min