Urządzenia i Akcesoria
Apples with cider sabayon sauce
Przygotowanie 15 min
Czas całkowity 40 min
4 portions
Składniki
Steamed apples
-
apples (approx. 150 g each) (e.g. Braeburn, Golden Delicious, Fuji, Royal Gala), unpeeled or peeled4
-
lemon juice (25 g)1 ½ tbsp
-
water500 g
Cider sabayon sauce
-
white sugar50 g
-
egg1
-
egg yolks3
-
dry alcoholic cider (see Tips)160 g
-
1 tsp ground cinnamon, for sprinklingcinnamon sugar for sprinkling2 tsp
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Białko
5 g
Kalorie
969 kJ /
232 kcal
Tłuszcz
6 g
Błonnik
2.7 g
Węglowodany
34 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Turkey breast roulade with apricot and hazelnut stuffing
50 min
Dairy free coconut caramel ice cream with crêpes
8 godz. 20 min
Chicken and port pâté
1 godz. 30 min
Beetroot salad
10 min
Beetroot salad with raita dressing
35 min
Cucumber soup with prawn skewers
Brak ocen
Goat's cheese flans with yoghurt sauce and leeks
45 min
Fairy doll cake
2 godz. 20 min
Rhubarb and vanilla rhumba
25 min
Basic vegetable stock
1 godz.
Pancetta-wrapped apricot stuffing roll
1 godz.
Rice salad
1 godz.