Urządzenia i Akcesoria
Apples with cider sabayon sauce
Przygotowanie 15 min
Czas całkowity 40 min
4 portions
Składniki
Steamed apples
-
apples (approx. 150 g each) (e.g. Braeburn, Golden Delicious, Fuji, Royal Gala), unpeeled or peeled4
-
lemon juice (25 g)1 ½ tbsp
-
water500 g
Cider sabayon sauce
-
white sugar50 g
-
egg1
-
egg yolks3
-
dry alcoholic cider (see Tips)160 g
-
1 tsp ground cinnamon, for sprinklingcinnamon sugar for sprinkling2 tsp
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Białko
5 g
Kalorie
969 kJ /
232 kcal
Tłuszcz
6 g
Błonnik
2.7 g
Węglowodany
34 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Lentil hotpot
12 godz. 45 min
Minestrone
40 min
Cream of tomato soup
25 min
Indian-style fish with yoghurt sauce, potatoes and vegetables
Brak ocen
Chicken corn chowder with broccoli terrines
1 godz. 25 min
Steamed quince pudding with spiced syrup
1 godz. 20 min
Black bean tomato soup with coriander lime cream
45 min
Creamy capsicum and zucchini soup
40 min
Caramel vanilla bourbon sauce
40 min
Cauliflower soup with bacon dust
35 min
Apple and ginger paste
6 godz. 15 min
Classic mushroom risotto
30 min