Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 30 g di olio extravergine di oliva
- 30 g di cipolla
-
800
g di pomodori perino, tipo San Marzano in quarti
lub 800 g di polpa di pomodoro a pezzi - 1 ½ cucchiaino di sale
- Wartości odżywcze
- na 1 porzione
- Kalorie
- 351 kJ / 84 kcal
- Białko
- 2 g
- Węglowodany
- 6 g
- Tłuszcz
- 6 g
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Sugo al tonno
45min
Sugo di pomodoro per le prime pastine asciutte (10-12 mesi)
20min
Ravioli alla cernia con sugo di pomodoro al basilico
2óra 5p
Ragù di tonno fresco
1h
Sugo all'amatriciana
50 分钟
Conchiglie al sugo di pomodoro fresco e formaggio di capra
1h
Sugo al basilico
1小时 10 分钟
Sugo all'arrabbiata
20min
Pappardelle al basilico con sugo di pomodorini
1小时 30 分钟
Conchiglie al sugo di pomodoro fresco
45min
Ragù di carne mista
1小时 30 分钟
Ragù di salsiccia
1h 15 min