Urządzenia i Akcesoria
Sugo classico
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 55 min
5 porzioni
Składniki
-
30 g di olio extravergine di oliva
-
30 g di cipolla
-
800 g di polpa di pomodoro, a pezzi800 g di pomodori perino tipo San Marzano in quarti
-
1 ½ cucchiaino di sale
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 porzione
Białko
2 g
Kalorie
351 kJ /
84 kcal
Tłuszcz
6 g
Węglowodany
6 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w
Sughi rossi
10 Przepisów
Włochy
Włochy
Może spodoba Ci się również...
Sugo di pomodoro per le prime pastine asciutte (10-12 mesi)
20min
Conchiglie al sugo di pomodoro fresco e formaggio di capra
1h
Sugo al tonno
45min
Sugo all'ortolana
1h 5min
Ragù di tonno fresco
1h
Sugo alla puttanesca
45min
Pappardelle al basilico con sugo di pomodorini
1h 30min
Sugo all'amatriciana
50min
Sugo al basilico
1h 10min
Conchiglie al sugo di pomodoro fresco
45min
Sugo all'arrabbiata
20min
Ragù di carne mista
1h 30min