Urządzenia i Akcesoria
Sugo all'amatriciana
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 50 min
6 porzioni
Składniki
-
800 g di pomodori maturi a metà
-
1 cucchiaino di strutto30 g di olio extravergine di oliva
-
1 peperoncino rosso
-
150 g di guanciale di maiale a listarelle sottili
-
1 ½ cucchiaino di sale
-
1 - 2 pizzichi di pepe nero macinato
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 porzione
Białko
7 g
Kalorie
724 kJ /
173 kcal
Tłuszcz
14 g
Węglowodany
5 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w
Sughi rossi
10 Przepisów
Włochy
Włochy
Może spodoba Ci się również...
Bucatini all'amatriciana
45 min
Penne alla puttanesca
35 min
Bucatini all'amatriciana
45 min
Sugo al tonno
45 min
Ragù di tonno fresco
1 godz.
Sugo alla puttanesca
45 min
Pasta all'amatriciana (6 porzioni)
30 min
Spaghetti all'amatriciana
35 min
Ragù di salsiccia
1 godz. 15 min
Sugo al basilico
1 godz. 10 min
Sugo all'arrabbiata
20 min
Sugo classico
55 min