Risotto ai funghi
TM5 TM31 TM6

Risotto ai funghi

4.1 (255 ocen)

Składniki

  • 50 g di Parmigiano Reggiano, a pezzi
  • 30 g di scalogno
  • 40 g di burro
  • 200 g di funghi champignon a pezzi (2 cm)
  • 360 g di riso Carnaroli
  • 100 g di vino bianco
  • 800 g di brodo vegetale

Wartości odżywcze
na 1 porzione
Kalorie
2047 kJ / 489.8 kcal
Białko
13 g
Węglowodany
79.8 g
Tłuszcz
13.3 g
Tłuszcz nasycony
7.3 g
Błonnik
4.3 g
Sód
27.5 mg

Wygląda smakowicie? Ten i ponad 80 000 innych przepisów czekają na Ciebie!

Bezpłatna rejestracja

Zamów 30-dniowy bezpłatny abonament Cookidoo® i uzyskaj dostęp do wszystkich przepisów. Bez zobowiązań.

Więcej informacji

Alternatywne przepisy