Sugo al basilico
TM6 TM5 TM31

Sugo al basilico

4.8 (422 oceny)

Składniki

  • 60 g di olio extravergine di oliva
  • 30 g di cipolla
  • 800 g di pomodori perino, tipo San Marzano in quarti
    lub 800 g di polpa di pomodoro a pezzi
  • 1 ½ cucchiaino di sale
  • 4 - 5 rametti di basilico fresco, le foglie lavate ed asciugate

Wartości odżywcze
na 1 porzione
Kalorie
577 kJ / 138 kcal
Białko
2 g
Węglowodany
6 g
Tłuszcz
12 g

Wygląda smakowicie? Ten i ponad 80 000 innych przepisów czekają na Ciebie!

Bezpłatna rejestracja

Zamów 30-dniowy bezpłatny abonament Cookidoo® i uzyskaj dostęp do wszystkich przepisów. Bez zobowiązań.

Więcej informacji

Alternatywne przepisy