Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 2 tsp sesame oil
- 2 eschalots
- 1 carrot, cut into pieces (3 cm)
- 3 cm piece fresh ginger, peeled
- 1 fresh bird's eye chilli, trimmed
- 200 g fresh shiitake mushrooms, cut into slices
- 400 g coconut cream
- 10 g palm sugar
- 2 tsp fish sauce
- 2 tsp soy sauce
- 500 g water
- 1 tbsp Vegetable stock paste (see Tips)
- 100 g bok choy, trimmed and cut into pieces (3 cm)
- 300 g beef fillet steak, trimmed and cut into thin slices (5 mm - see Tips)
- 1 lime, zested and juiced
- fresh bean sprouts, to serve
- 2 sprigs fresh coriander, leaves only, to serve
- fried shallots, to serve
- Wartości odżywcze
- na 1 portion
- Kalorie
- 1504.1 kJ / 358.1 kcal
- Białko
- 21.7 g
- Węglowodany
- 9.6 g
- Tłuszcz
- 25.8 g
- Tłuszcz nasycony
- 20.9 g
- Błonnik
- 4.6 g
- Sód
- 2008.2 mg
Alternatywne przepisy
Thai green chicken curry
30 min
Pork san choy bau
25 min
Lamb fillets with pink peppercorn sauce
30 min
Curry laksa
45 min
Lamb cutlets with pumpkin and pistachio salad
40 min
Chicken in yoghurt
30 min
Beef and pepper ragu
2h 15min
Creamy mushroom and chicken zoodles
40 min
Chicken in peanut sauce with chilli-cucumber salad
35 min
Thai chilli chicken and basil
30 min
Pork belly ramen
4h 10min
Tom kha gai (Thai chicken coconut soup)
30 min