Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 60 g de beurre doux, coupé en morceaux
- 150 g de farine de blé
- 60 g de sucre glace maison
- 1 c. à soupe de sucre vanillé maison
- 2 jaunes d'œufs
- 100 g de confiture (fraises, framboises ou abricots par ex.)
- Wartości odżywcze
- na 1 pièce
- Kalorie
- 392.3 kJ / 93.1 kcal
- Białko
- 1.2 g
- Węglowodany
- 14.2 g
- Tłuszcz
- 3.5 g
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Sablés à la confiture
1h 40min
Bugnes du carnaval
3 Std. 35 Min
Biscuits aquarium
1 godz. 45 min
Gâteau roulé à la confiture
30 min
Gâteau roulé à la confiture d'abricots
1h 25min
Menu petit prix - Bugnes à la fleur d'oranger
3h 15min
Biscuits spirales chocolat-vanille
1h 30min
Comme un biscuit BN®
1h 30min
Tarte à la praline
3 Std. 20 Min
Bugnes à la fleur d'oranger
3h 25min
Madeleines
30 min
Biscuit roulé
1 Std. 50 Min