
Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
La crème
- 125 g de mascarpone
- 100 g de crème liquide, 30-40% m.g.
- 50 g de sucre glace maison
Le gâteau au yaourt
- 50 g d'huile de tournesol
- 75 g de sucre en poudre
- 2 œufs
- 100 g de farine de blé
- 60 g de yaourt nature
- 1 c. à café de levure chimique (1/2 sachet)
- 1 pincée de sel
Le croustillant au chocolat
- 200 g de chocolat au lait au praliné détaillé en morceaux
- 12 crêpes dentelles
Le montage
- 200 g de fraises
- Wartości odżywcze
- na 1 portion
- Kalorie
- 366.7 kcal / 1532.8 kJ
- Białko
- 5 g
- Tłuszcz
- 23.5 g
- Węglowodany
- 33.8 g
- Błonnik
- 1.7 g