Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
La crème
- 125 g de mascarpone
- 100 g de crème liquide
- 50 g de sucre glace maison
Le gâteau au yaourt
- 50 g d'huile de tournesol
- 75 g de sucre en poudre
- 2 œufs
- 100 g de farine de blé
- 60 g de yaourt nature
- 1 c. à café de levure chimique (1/2 sachet)
- 1 pincée de sel
Le croustillant au chocolat
- 200 g de chocolat au lait au praliné, détaillé en morceaux
- 12 crêpes dentelles
Le montage
- 200 g de fraises
- Wartości odżywcze
- na 1 portion
- Kalorie
- 1532.8 kJ / 366.7 kcal
- Białko
- 5 g
- Węglowodany
- 33.8 g
- Tłuszcz
- 23.5 g
- Błonnik
- 1.7 g
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Fraîcheur de nectarine
25min
Tarte aux fraises
4 Std.
Charlotte aux fraises et fromage blanc
12h 30min
Charlotte aux fraises
12h 30min
Tiramisu aux cerises
2 godz. 15 min
Verrine fraise-chocolat blanc
1 godz. 45 min
Tartelette aux fruits rouges
1h
Fraisiers façon tiramisu
12h 30min
Verrines aux deux chocolats, speculoos et framboises
3h 50min
Tiramisu framboises-fraises
3h
Tiramisu aux fraises
4 godz. 30 min
Gâteau renversé à l'ananas
1h