Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 250 g de beurre, en pommade
- 100 g de sucre glace maison
- 1 pincée de sel
- 2 pincées de vanille en poudre
- 2 blancs d'œufs
- 280 g de farine de blé
- 100 g de chocolat noir 70% de cacao, détaillé en morceaux
- Wartości odżywcze
- na 1 pièce
- Kalorie
- 1061 kJ / 254 kcal
- Białko
- 3.5 g
- Węglowodany
- 21.9 g
- Tłuszcz
- 16.7 g
- Błonnik
- 1.7 g
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Sablés au chocolat
50 Min
Comme un biscuit BN®
1h 30min
Sablés choco-coco
45min
Goûters fondants au chocolat
1h
Napolitain
73u. 40min
Croustillant au chocolat comme un whoopie pie
1h
Biscuits fourrés type Oréo®
1h 15min
Biscuits croquants choco coeur tendre caramel
2h 35min
Ganache au chocolat
20 Min
Croquant au chocolat
16sa 20 dk
Eclair au chocolat
1h 15min
Biscuits spirales chocolat-vanille
1h 30min