Urządzenia i Akcesoria
Dessert pizzas (Jo Whitton)
Przygotowanie 25 min
Czas całkowity 1 godz. 15 min
16 portions
Składniki
Bases
-
coconut flour80 g
-
raw almonds300 g
-
bicarbonate of soda½ tsp
-
salt¼ tsp
-
eggs8
-
macadamia oil130 g
-
coconut milk220 g
-
pure maple syrup1 tbsp
Chocolate hazelnut spread
-
hazelnuts roasted and skins removed60 g
-
dairy free dark chocolate broken into pieces (approx. 2 cm)50 g
-
raw cacao powder15 g
-
coconut milk100 g
-
coconut oil70 g
-
pure maple syrup70 g
Zabliagone
-
egg yolks3
-
pure maple syrup2 tsp
-
natural vanilla extract½ tsp
-
frozen mixed berries (see Tips)500 g
-
flaked almonds80 g
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Białko
10.773 g
Kalorie
1773 kJ /
422 kcal
Tłuszcz
35.662 g
Błonnik
4.085 g
Węglowodany
14.351 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Dairy free coconut caramel ice cream with crêpes
8 godz. 20 min
Moscato panna cotta with pistachios
6 godz. 25 min
Chocolate chip cookies
50 min
Chocolate nougat bars
2 godz. 30 min
Frozen breakfast bowls
10 min
Frozen strawberry cheesecake
24 godz.
Watermelon and raspberry ice cream sandwiches
28 godz. 40 min
Chocolate cake with lime cream
1 godz. 5 min
Carrot poppy seed muffins
1 godz. 15 min
Schiacciata (dessert pizza)
2 godz. 5 min
Gluten free gingerbread cookies
2 godz. 35 min
Honeycomb ice cream slice
4 godz. 10 min