Urządzenia i Akcesoria
Crumbed fish nuggets
Przygotowanie 30 min
Czas całkowity 1 godz. 40 min
30 portions
Składniki
-
Parmesan cheese crust removed and cut into pieces (3 cm)60 g
-
water500 g
-
boneless white fish fillets (firm, skinless)350 - 450 g
-
full cream milk500 g
-
salt½ tsp
-
ground nutmeg1 pinch
-
salted butter20 g
-
fine semolina250 g
-
egg yolk1
-
panko breadcrumbs80 g
-
oil for frying
-
tomato sauce (optional)
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portions
Sód
93.8 mg
Białko
5.5 g
Kalorie
418.8 kJ /
99.7 kcal
Tłuszcz
4.7 g
Błonnik
0.4 g
Tłuszcz nasycony
1.7 g
Węglowodany
8.6 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Spiced garlic prawns and calamari
15 min
Broccoli and three cheese pasta bake
40 min
Pizza Margherita
2 godz. 10 min
Chicken with creamy vegetable sauce
35 min
Cauliflower chicken nuggets (10-12 months)
50 min
Steamed bread rolls
2 godz. 10 min
Vegetable pasta soup and pork roll with vegetables, puddings, muffins
1 godz. 40 min
Miso soup and sake seafood with rice
1 godz. 5 min
Chicken ball kebabs with rice
1 godz. 40 min
Fish balls with yoghurt sauce
1 godz. 50 min
Mediterranean carrot fritters
1 godz.
Avgolemono (chicken soup with egg and lemon)
1 godz. 15 min