Urządzenia i Akcesoria
Savoiardi with mango and passionfruit
Przygotowanie 30 min
Czas całkowity 2 godz. 10 min
8 portions
Składniki
Savoiardi biscuit
-
eggs separated6
-
sea salt2 pinches
-
caster sugar180 g
-
plain flour150 g
-
cornflour60 g
Mango and passionfruit
-
water250 g
-
fresh mango (approx. 3-4 mangos), flesh only, cut into cubes (1-2 cm)800 g
-
caster sugar130 g
-
fresh passionfruit pulp or canned passionfruit pulp2 - 3 tbsp
-
eggs2
-
mascarpone cheese room temperature500 g
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Sód
330.9 mg
Białko
16 g
Kalorie
2443 kJ /
582 kcal
Tłuszcz
26 g
Błonnik
3.3 g
Tłuszcz nasycony
14.6 g
Węglowodany
73 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Crème brûlée
7 Std.
Hungarian goulash
1 Std. 30 Min
Tiramisu
5 Std. 20 Min
Candied spiced pumpkin
24 Std. 30 Min
Cheesecakes in jars
4 Std.
Yoghurt soup cups
1 Std. 10 Min
Golden baklava
25 Std. 25 Min
Panna cotta
6 Std. 15 Min
Brown butter ice cream with peanut butter ganache swirl
24 Std. 40 Min
Moscato panna cotta with pistachios
6 Std. 25 Min
Italian ricotta doughnuts with citrus curd
1 Std. 10 Min
Chocolate fondant cake
40 Min