Savoiardi with mango and passionfruit
TM6 TM5 TM31

Savoiardi with mango and passionfruit

4.7 (14 ocen)

Składniki

Savoiardi biscuit

  • 6 eggs, separated
  • 2 pinches sea salt
  • 180 g caster sugar
  • 150 g plain flour
  • 60 g cornflour

Mango and passionfruit

  • 250 g water
  • 800 g fresh mango (approx. 3-4 mangos), flesh only, cut into cubes (1-2 cm)
  • 130 g caster sugar
  • 2 - 3 tbsp fresh passionfruit pulp, or canned passionfruit pulp
  • 2 eggs
  • 500 g mascarpone cheese, room temperature

Wartości odżywcze
na 1 portion
Kalorie
2443 kJ / 582 kcal
Białko
16 g
Węglowodany
73 g
Tłuszcz
26 g
Tłuszcz nasycony
14.6 g
Błonnik
3.3 g
Sód
330.9 mg

Wygląda smakowicie? Ten i ponad 80 000 innych przepisów czekają na Ciebie!

Bezpłatna rejestracja

Zamów 30-dniowy bezpłatny abonament Cookidoo® i uzyskaj dostęp do wszystkich przepisów. Bez zobowiązań.

Więcej informacji

Alternatywne przepisy