Urządzenia i Akcesoria
Savoiardi with mango and passionfruit
Przygotowanie 30 min
Czas całkowity 2 godz. 10 min
8 portions
Składniki
Savoiardi biscuit
-
eggs separated6
-
sea salt2 pinches
-
caster sugar180 g
-
plain flour150 g
-
cornflour60 g
Mango and passionfruit
-
water250 g
-
fresh mango (approx. 3-4 mangos), flesh only, cut into cubes (1-2 cm)800 g
-
caster sugar130 g
-
fresh passionfruit pulp or canned passionfruit pulp2 - 3 tbsp
-
eggs2
-
mascarpone cheese room temperature500 g
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Sód
330.9 mg
Białko
16 g
Kalorie
2443 kJ /
582 kcal
Tłuszcz
26 g
Błonnik
3.3 g
Tłuszcz nasycony
14.6 g
Węglowodany
73 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Butterscotch panna cotta with pear sorbet (Mark Southon)
25 godz. 20 min
Black & white chocolate tartufo
13 godz. 55 min
Panna cotta
6 godz. 15 min
Crème brûlée
7 godz.
Chocolate ganache
20 min
Sous vide strawberries with white chocolate mousse (TM5)
2 godz.
Dumplings with chocolate centres and cherry sauce
1 godz. 30 min
Honey crème caramels
25 godz. 55 min
Brioche fruit tarts
4 godz.
Pecan pie cheesecake cups
35 min
Rose syrup
20 min
Torta caprese (flourless almond cake)
2 godz.