Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
Savoiardi biscuit
- 6 eggs, separated
- 2 pinches sea salt
- 180 g caster sugar
- 150 g plain flour
- 60 g cornflour
Mango and passionfruit
- 250 g water
- 800 g fresh mango (approx. 3-4 mangos), flesh only, cut into cubes (1-2 cm)
- 130 g caster sugar
- 2 - 3 tbsp fresh passionfruit pulp, or canned passionfruit pulp
- 2 eggs
- 500 g mascarpone cheese, room temperature
- Wartości odżywcze
- na 1 portion
- Kalorie
- 2443 kJ / 582 kcal
- Białko
- 16 g
- Węglowodany
- 73 g
- Tłuszcz
- 26 g
- Tłuszcz nasycony
- 14.6 g
- Błonnik
- 3.3 g
- Sód
- 330.9 mg
Alternatywne przepisy
Quinoa puddings with raspberry coulis
1 godz. 5 min
Gin and lime pie
3h 10min
Prawn and trout terrine with horseradish cream
3 godz. 25 min
Lemon Curd and Nectarine Tart (TM5)
Brak ocen
Mango cheesecake
6h 35min
Cherry delight
15min
Apricot liqueur
1j
Almond briouats with honey and sesame seeds
1j
Almond milk jellies with fruit coulis
4 godz. 55 min
Frozen strawberry mousse with cream cheese topping
1h 10 min
Poached salmon and beetroot blinis
45 Min
Kaffir lime granita
40 min