Uova sode ripiene

Uova sode ripiene

4.1 27 ocen
Przygotowanie 20 min
Czas całkowity 1 godz. 10 min
4 porzioni

Składniki

  • 500 g di acqua
  • 6 uova
  • 12 asparagi bianchi o verdi a pezzi (2-3 cm)
  • 150 g di stracchino a pezzi (2 cm)
    150 g di Taleggio, a pezzi (2 cm)
  • 1 pizzico di sale
  • 1 pizzico di pepe nero macinato
  • 4 - 5 foglie di radicchio

Wartości odżywcze na 1 porzione

Kalorie 244 kcal / 1021 kJ
Białko 20.1 g
Tłuszcz 17.3 g
Węglowodany 2.1 g
Błonnik 1.6 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Możesz także polubić...