Urządzenia i Akcesoria
Gwinganna nut and seed bread
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 3 godz. 25 min
20 slices
Składniki
-
flaxseeds100 g
-
mixed nuts of choice70 g
-
quinoa flakes (see Tips)115 g
-
sunflower seeds70 g
-
pepitas70 g
-
psyllium husk25 g
-
sea salt1 tsp
-
macadamia oil45 g
-
raw honey20 g
-
warm water350 g
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 slice
Sód
97.6 mg
Białko
4.1 g
Kalorie
619.9 kJ /
148.2 kcal
Tłuszcz
11.4 g
Błonnik
3.5 g
Tłuszcz nasycony
1.5 g
Węglowodany
9.2 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Crumb it up mix (Noni Jenkins)
5min
Orange and cardamom granola clusters (Diabetes)
1h 15min
Five seed energy bars
1h 45min
Gluten free ANZAC biscuits
45min
Gwinganna mushroom pâté
20min
Silverbeet quiche with oat and Parmesan crust
1h 15min
Gluten-free goodness pastry
1h
Date, orange and olive oil cake with salted white chocolate ice cream (Shane Delia)
9h 50min
Healthy biscuits
35min
Cauliflower hash browns with sauteed mushrooms (Noni Jenkins)
40min
Cranberry and coconut toasted cereal
50min
Magic muffins (Noni Jenkins)
30min