Salsa ai porcini
TM5 TM6

Salsa ai porcini

3.8 (23 oceny)

Składniki

  • 1 spicchio di aglio
  • 30 g di burro
  • 25 g di funghi porcini secchi, precedentemente ammollati in acqua tiepida e strizzati
  • 250 g di latte
  • 25 g di farina tipo 00
  • 1 pizzico di sale
  • 1 pizzico di pepe nero macinato

Wartości odżywcze
na 1 vasetto
Kalorie
2322 kJ / 555 kcal
Białko
21.4 g
Węglowodany
36 g
Tłuszcz
35.4 g
Błonnik
3.2 g

Wygląda smakowicie? Ten i ponad 80 000 innych przepisów czekają na Ciebie!

Bezpłatna rejestracja

Zamów 30-dniowy bezpłatny abonament Cookidoo® i uzyskaj dostęp do wszystkich przepisów. Bez zobowiązań.

Więcej informacji

Alternatywne przepisy