Pasta mista napoletana con sugo di fagioli

Pasta mista napoletana con sugo di fagioli

4.6 88 ocen
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 45 min
4 porzioni

Składniki

  • di Parmigiano reggiano a pezzi (2-3 cm circa)
    20 g
  • di prezzemolo fresco le foglioline lavate e asciugate
    1 rametto
  • di olio extravergine di oliva
    30 g
  • di cipolla a pezzi (3-4 cm)
    60 g
  • spicchio di aglio
    1
  • di pancetta di maiale
    30 g
  • peperoncino senza semi
    1
  • di passata di pomodoro
    300 g
  • di sale
    1 pizzico
  • di pepe
    1 pizzico
  • di fagioli borlotti lessati
    300 g
  • di pasta mista napoletana
    400 g

Wartości odżywcze na 1 porzione

Kalorie 526 kcal / 2201 kJ
Białko 20.3 g
Tłuszcz 13.1 g
Węglowodany 87.2 g
Błonnik 8.6 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Możesz także polubić...