Urządzenia i Akcesoria
Beurre Blanc
Przygotowanie 5 min
Czas całkowity 20 min
6 portions
Składniki
-
shallots halved60 g
-
white wine vinegar25 g
-
dry white wine at room temperature60 g
-
salted butter cold, diced250 g
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Białko
0 g
Kalorie
1310 kJ /
319 kcal
Tłuszcz
34 g
Błonnik
0 g
Węglowodany
2 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Beurre blanc
15 min
Asparagus and Potatoes with Hollandaise Sauce
50 min
Béarnaise Sauce
20 min
Hollandaise Sauce
15 min
Hollandaise Sauce
15 min
Béchamel Sauce
15 min
Salsa Verde
10 min
Bordelaise Sauce
55 min
Béarnaise sauce
15 min
Individual Beef Wellingtons with Red Wine Jus
2 h 10 min
Gougères
55 min
Aïoli
5 min