Crème Anglaise (Vanilla Sauce)

Crème Anglaise (Vanilla Sauce)

4.4 33 oceny
Przygotowanie 5 min
Czas całkowity 10 min
4 portions

Składniki

  • egg yolks from medium eggs
    4
  • milk
    300 g
  • sugar
    50 g
  • vanilla pod
    ½

Wartości odżywcze na 1 portion

Kalorie 141.1 kcal / 590.3 kJ
Białko 4.7 g
Tłuszcz 6.1 g
Węglowodany 16.9 g
Błonnik 0 g
Tłuszcz nasycony 2.9 g
Sód 44.7 mg

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Możesz także polubić...