Urządzenia i Akcesoria
Crème Anglaise (Vanilla Sauce)
Przygotowanie 5 min
Czas całkowity 10 min
4 portions
Składniki
-
egg yolks from medium eggs4
-
milk300 g
-
sugar50 g
-
vanilla pod½
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Sód
44.7 mg
Białko
4.7 g
Kalorie
590.3 kJ /
141.1 kcal
Tłuszcz
6.1 g
Błonnik
0 g
Tłuszcz nasycony
2.9 g
Węglowodany
16.9 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Béarnaise Sauce
20 min
Cinnamon Panna Cotta with Apple, Apricot and Ginger Compote
6 godz. 30 min
Crème Pâtissière
15 min
Plum Clafoutis (TM5)
1 godz. 15 min
Asparagus and Potatoes with Hollandaise Sauce
50 min
Vanilla Sauce (Crème Anglaise)
15 min
Coffee Semifreddo
6 godz. 30 min
Peach Pavlova
5 godz. 30 min
Chocolate Soufflé with Orange
45 min
Crème Pâtissière
15 min
Crème anglaise
15 min
Vanilla Custard
15 min