Urządzenia i Akcesoria
Crème Anglaise (Vanilla Sauce)
Przygotowanie 5 min
Czas całkowity 10 min
4 portions
Składniki
-
egg yolks from medium eggs4
-
milk300 g
-
sugar50 g
-
vanilla pod½
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Sód
44.7 mg
Białko
4.7 g
Kalorie
590.3 kJ /
141.1 kcal
Tłuszcz
6.1 g
Błonnik
0 g
Tłuszcz nasycony
2.9 g
Węglowodany
16.9 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Chocolate Sauce
5 min
Vanilla Sauce (Crème Anglaise)
15 min
Vanilla Sauce (Crème Anglaise)
15 min
Béarnaise Sauce
20 min
Choux Pastry
2 godz.
Hollandaise Sauce
15 min
Béchamel Sauce
15 min
Crème Pâtissière
15 min
Smoked Cod Roe Éclairs with Horseradish Cream
Brak ocen
Béarnaise Sauce
15 min
Gougères
55 min
Vanilla Custard
15 min