Urządzenia i Akcesoria
Sabayon (Zabaglione)
Przygotowanie 5 min
Czas całkowity 15 min
4 portions
Składniki
-
dry Marsala wine60 g
-
dry white wine60 g
-
sugar (caster sugar)120 g
-
egg yolks6
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Białko
5 g
Kalorie
1047 kJ /
250 kcal
Tłuszcz
10 g
Błonnik
0 g
Węglowodany
31 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w
The Basic Cookbook
174 Przepisy
Szwajcaria
Szwajcaria
Może spodoba Ci się również...
Roasted Red Pepper Shots
30 Min
Chocolate mousse
3 Std. 20 Min
Béarnaise sauce
15 Min
Orange Liqueur Zabaglione
15 Min
Béarnaise Sauce
20 Min
Pea Gazpacho
4 Std. 15 Min
Hollandaise sauce
15 Min
Almond Tuiles
1 Std. 30 Min
Quick Cheese Soufflés
45 Min
Sabayon (Zabaglione)
15 Min
Lemon meringue tart
2 Std. 30 Min
Sabayon
15 Min