Pain aux Cereales

Pain aux Cereales

4.6 11 ocen
Przygotowanie 15 min
Czas całkowity 12 godz. 15 min
12 slices

Składniki

Starter Dough
  • dried instant yeast
    1 tsp
    10 g fresh yeast, crumbled
  • strong white bread flour
    50 g
  • water
    50 g
  • fine sea salt
    ½ tsp
Dough
  • oil for greasing
  • dried instant yeast
    1 tsp
    10 g fresh yeast, crumbled
  • strong white bread flour
    110 g
  • strong wholemeal bread flour
    110 g
  • water
    150 g
  • fine sea salt
    1 tsp
  • barley malt extract
    1 tsp
  • sesame seeds
    35 g
  • linseeds
    30 g
  • water boiling
    100 g

Wartości odżywcze na 1 slice

Kalorie 108 kcal / 450 kJ
Białko 4 g
Tłuszcz 3.2 g
Węglowodany 15.7 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Możesz także polubić...