Urządzenia i Akcesoria
Tarte au Citron Reconstructed
Przygotowanie 5 min
Czas całkowity 50 min
2 portions
Składniki
Base
-
Speculoos biscuits50 g
-
unsalted butter10 g
Lemon Curd
-
lemon peeled, quartered and deseeded½
-
butter35 g
-
caster sugar65 g
-
medium egg1
-
egg yolk from medium egg1
Swiss Meringue
-
caster sugar60 g
-
egg whites from medium eggs2
-
lemon juice1 tsp
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Białko
9 g
Kalorie
2682 kJ /
641 kcal
Tłuszcz
29.1 g
Węglowodany
85.8 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Whipped cream
10 min
Greek Cheese Filo Pie (Tiropita)
1 godz. 10 min
Pancakes with Cream and Pistachios (Qatayef with Achta)
50 min
Aubergine Caviar (Moutabel)
55 min
Hazelnut Bavarian
6 godz. 25 min
Pumpkin Pie
5 godz.
Rum Babas
3 godz. 45 min
Caramelised Fennel and Ricotta Tarts with Pecorino Crisps
3 godz.
Tsoureki (Greek Easter bread)
2 godz. 20 min
Feijoada (Bean and Meat Stew)
1 godz. 10 min
Cardamom And Lime Syrup Cake
1 godz. 35 min
Lemon Meringue Pie
2 godz. 30 min