Urządzenia i Akcesoria
Tarte au Citron Reconstructed
Przygotowanie 5 min
Czas całkowity 50 min
2 portions
Składniki
Base
-
Speculoos biscuits50 g
-
unsalted butter10 g
Lemon Curd
-
lemon peeled, quartered and deseeded½
-
butter35 g
-
caster sugar65 g
-
medium egg1
-
egg yolk from medium egg1
Swiss Meringue
-
caster sugar60 g
-
egg whites from medium eggs2
-
lemon juice1 tsp
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Białko
9 g
Kalorie
2682 kJ /
641 kcal
Tłuszcz
29.1 g
Węglowodany
85.8 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
White Chocolate and Raspberry Cheesecake
6 godz. 30 min
Blueberry and Mascarpone Cheesecake
3 godz. 20 min
Torta Caprese
55 min
Brown Bread Ice Cream with Raspberries
10 godz. 40 min
Strawberry Bavarois
6 godz.
Orange curry dressing
10 min
Falafel
24 godz.
Piped Raspberry Mousse
1 godz.
Chocolate Chestnut Torte -Torta di cioccolato e castagne
3 godz. 50 min
Sabayon (Zabaglione)
15 min
Fougasse
2 godz.
Chestnut and Fennel Soup - Zuppa di castagne e finocchio
35 min