Urządzenia i Akcesoria
Empress Rice with Crème Anglaise
Przygotowanie 40 min
Czas całkowity 2 godz.
6 portions
Składniki
-
whole milk350 g
-
caster sugar80 g
-
pudding rice50 g
-
lemon finely grated zest only1
-
jelly cubes (quarter of one 135 g pack)3
-
vanilla pod seeds only1
-
egg yolks from medium eggs3
-
milk250 g
-
gelatine leaves4
-
whipping cream200 g
-
candied cherries diced (3 mm), soaked in Kirsch for 1 hour15 g
-
candied angelica diced (3 mm), soaked in Kirsch for 1 hour15 g
-
Kirsch20 g
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 6 portions
Białko
46 g
Kalorie
9252 kJ /
2214 kcal
Tłuszcz
122 g
Węglowodany
199 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Curly Fries with Garlic Sauce
45 min
Lemon slush
10 min
Raspberry Tartlets
1 godz. 15 min
Fresh Pasta Dough
1 godz.
Crêpes
1 godz. 15 min
Chocolate and Sesame Ganache
13 godz.
Frozen Raspberry Ripple Meringue
4 godz. 10 min
Chestnut Flour Pancakes with Apple Compote
45 min
Panna Cotta with Caramelised Mango - Panna cotta con mango caramellato
6 godz. 30 min
Smoked Cod Roe Éclairs with Horseradish Cream
Brak ocen
Roasted Red Pepper Shots
30 min
Béarnaise Sauce
15 min