Béarnaise sauce

Béarnaise sauce

4.1 24 oceny
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 15 min
4 portions

Składniki

  • shallots cut in halves
    50 g
  • fresh tarragon leaves only
    1 sprig
  • dry white wine
    50 g
  • white wine vinegar (preferably tarragon vinegar)
    1 tbsp
  • butter, unsalted cut in pieces
    200 g
  • egg yolks
    4
  • salt
    1 tsp
  • ground black pepper
    1 pinch

Wartości odżywcze na 4 portions

Kalorie 1833 kcal / 7666 kJ
Białko 15 g
Tłuszcz 192 g
Węglowodany 2 g
Błonnik 0.9 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Możesz także polubić...