Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
Mashed Potatoes
- 1000 g water
- 550 g floury potatoes, peeled, cut in pieces (2-3 cm)
- 50 g salted butter, diced
Choux Pastry
- 115 g water
- 25 g salted butter, diced
- ¼ tsp fine sea salt
- 80 g plain flour
- 2 medium eggs
Baking
- 3 egg yolks, from medium eggs
- 1 tsp fine sea salt
- 1 pinch ground black pepper
- Wartości odżywcze
- na 1 portions
- Kalorie
- 1004.4 kJ / 240.1 kcal
- Białko
- 5.8 g
- Węglowodany
- 25.4 g
- Tłuszcz
- 13.1 g
- Tłuszcz nasycony
- 7.4 g
- Błonnik
- 2.5 g
- Sód
- 409.1 mg
Alternatywne przepisy
Pancakes with Two Fillings
40min
Hawaiian Bread Rolls
3 Std.
Wholemeal Focaccia with Sautéed Vegetables (TM5)
Keine Bewertungen
Mustard-dill sauce
2h 15min
Beef Wellington with Mashed Potatoes, Steamed Carrots and Madeira Sauce
2h 40min
Pancakes with Cream and Pistachios (Qatayef with Achta)
50min
Profiteroles
2h 15min
Goat's Cheese Flans with Yoghurt Sauce and Leeks
45 Min
Cranberry and Camembert Stuffed Chicken
45 Min
Pollock Croquettes with Olives
1 Std. 40 Min
Floating islands
40min
Onion Focaccia
3 godz. 20 min