Béarnaise Sauce
TM6

Béarnaise Sauce

4.4 (46 ocen)

Składniki

  • 4 - 5 sprigs fresh tarragon, leaves only, reserving stems, to taste
  • 80 g shallots, halved
  • 80 g white wine vinegar
  • 180 g unsalted butter, diced
  • 4 egg yolks, from medium eggs
  • ½ - 1 tsp fine sea salt, to taste
  • 2 pinches ground black pepper, freshly ground

Wartości odżywcze
na 300 g
Kalorie
6529.8 kJ / 1560.7 kcal
Białko
14.1 g
Węglowodany
19.8 g
Tłuszcz
160.9 g
Tłuszcz nasycony
97.8 g
Błonnik
3.2 g
Sód
1473 mg

Wygląda smakowicie? Ten i ponad 80 000 innych przepisów czekają na Ciebie!

Bezpłatna rejestracja

Zamów 30-dniowy bezpłatny abonament Cookidoo® i uzyskaj dostęp do wszystkich przepisów. Bez zobowiązań.

Więcej informacji

Alternatywne przepisy