Urządzenia i Akcesoria
Roquefort Sauce
Przygotowanie 5 min
Czas całkowity 20 min
4 portions
Składniki
-
shallots halved40 g
-
unsalted butter diced50 g
-
Roquefort cheese in pieces160 g
-
crème fraîche180 g
-
ground white pepper or to taste1 - 2 pinches
-
cornflour mixed with 1 Tbsp water1 Tbsp
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Białko
9 g
Kalorie
1643 kJ /
398 kcal
Tłuszcz
39 g
Błonnik
0 g
Węglowodany
4 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Octopus and Potato Salad
40 min
Salmon tartare
10 min
Béarnaise Sauce
20 min
Risotto with Parmesan cheese
30 min
Berry mousse
4 godz. 50 min
Broccoli And Blue Cheese Soup
25 min
Crema catalana
40 min
Béarnaise sauce
15 min
Bloody Mary Soup
25 min
Béarnaise Sauce
15 min
Beetroot Soup, Horseradish Dumplings
1 godz. 15 min
Peppercorn Sauce
30 min