Urządzenia i Akcesoria
Roquefort Sauce
Przygotowanie 5 min
Czas całkowity 20 min
4 portions
Składniki
-
shallots halved40 g
-
unsalted butter diced50 g
-
Roquefort cheese in pieces160 g
-
crème fraîche180 g
-
ground white pepper or to taste1 - 2 pinches
-
cornflour mixed with 1 Tbsp water1 Tbsp
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Białko
9 g
Kalorie
1643 kJ /
398 kcal
Tłuszcz
39 g
Błonnik
0 g
Węglowodany
4 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Leek Quiche
1 godz. 20 min
French Onion Soup (TM5)
1 godz.
Salmon tartare
10 min
Aubergine Caviar (Moutabel)
55 min
Ricotta Gnudi with Sage Butter - Gnudi di ricotta con burro con salvia
20 godz. 45 min
Crab Tortelloni, Red Mullet
5 godz.
Salmon Tartare
25 min
Hollandaise Sauce
15 min
Prawn Toast
35 min
Apple Mulled Wine
25 min
Crusted Pâté (Spain)
10 godz.
Salmorejo
2 godz. 10 min