Urządzenia i Akcesoria
Sabayon (Zabaglione)
Przygotowanie 5 min
Czas całkowity 15 min
4 portions
Składniki
-
dry Marsala wine60 g
-
dry white wine60 g
-
caster sugar120 g
-
egg yolks from medium eggs6
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Białko
5 g
Kalorie
1047 kJ /
250 kcal
Tłuszcz
10 g
Błonnik
0 g
Węglowodany
31 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Sabayon (Zabaglione)
15 min
Béarnaise sauce
15 min
Classic Zabaglione
15 min
Béarnaise Sauce
20 min
Hollandaise Sauce
15 min
Hollandaise sauce
15 min
Focaccia with Pear and Gorgonzola - Focaccia pere e Gorgonzola
1 godz. 55 min
Béarnaise Sauce
15 min
Gazpacho
1 godz. 15 min
Hollandaise Sauce
15 min
Asparagus, Parmesan Rice and Lemon Sabayon Sauce
1 godz.
Watermelon Canapés with Whipped Feta and Walnuts
20 min