Urządzenia i Akcesoria
Sabayon (Zabaglione)
Przygotowanie 5 min
Czas całkowity 15 min
4 portions
Składniki
-
dry Marsala wine60 g
-
dry white wine60 g
-
caster sugar120 g
-
egg yolks from medium eggs6
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Białko
5 g
Kalorie
1047 kJ /
250 kcal
Tłuszcz
10 g
Błonnik
0 g
Węglowodany
31 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Chocolate Mousse
3 godz. 20 min
Peach Pavlova
5 godz. 30 min
Béarnaise Sauce
15 min
Berry Mousse
4 godz. 50 min
Hollandaise Sauce
15 min
Béchamel Sauce
15 min
Amaretti Crème Brulée
4 godz. 30 min
Smoked Cod Roe Éclairs with Horseradish Cream
Brak ocen
Roquefort Sauce
20 min
Sabayon (Zabaglione)
15 min
Salmon Gravadlax with Buckwheat Blinis
48 godz.
Lemon Meringue Pie
2 godz. 30 min