![Harvest nut roast with gravy Harvest nut roast with gravy](https://assets.tmecosys.com/image/upload/t_web767x639/img/recipe/ras/Assets/388333C4-9C6D-40C6-9B89-2567E2C9A0EC/Derivates/BF6531B7-C5A1-449F-A17B-EC148EBBA92F.jpg)
Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
Harvest nut roast
- 2 tbsp olive oil, plus extra for greasing
- 100 g sourdough bread, torn into pieces
- 75 g roasted cashews, unsalted
- 80 g raw almonds
- 1 sprig fresh rosemary, leaves only
- 2 tsp dried thyme
- 2 tsp dried oregano
- 3 sprigs fresh flat-leaf parsley, leaves only
- 80 g full cream milk
- 500 g water
- 250 g parsnip, peeled and cut into pieces (1-2 cm)
- 250 g carrot, peeled and cut into pieces (1-2 cm)
- 250 g potato, peeled and cut into pieces (1-2 cm)
- 250 g turnip, peeled and cut into pieces (1-2 cm)
- ¼ tsp sea salt, to taste
- ¼ tsp ground black pepper, to taste
- 1 brown onion (approx. 150 g), cut into halves
- 3 tsp Moroccan spice mix
- ½ tsp ground chilli
- 400 g canned cannellini beans, rinsed and drained (approx. 250 g after draining)
- 2 eggs
- 80 g walnuts, cut into pieces
Traditional style gravy
- 80 g red onion, cut into halves
- 3 garlic cloves
- 2 tbsp olive oil
- 150 g cashews
- 2 tsp red wine vinegar
- 1 tbsp plain flour
- 2 tbsp soy sauce
- 1 tbsp nutritional yeast
- 300 g water
- Wartości odżywcze
- na 1 portion
- Kalorie
- 3161.3 kJ / 752.7 kcal
- Białko
- 23.5 g
- Węglowodany
- 41.3 g
- Tłuszcz
- 52.3 g
- Tłuszcz nasycony
- 7.4 g
- Błonnik
- 15 g
- Sód
- 835.8 mg
Alternatywne przepisy
Vegetable lasagne
1 Std. 35 Min
Vegan moussaka
1sa 50 dk
Seitan Pie
2sa 10 dk
Pumpkin and tempeh bobotie
1h 5min
Savoury tofu quiche
1 godz. 30 min
Three-bean shepherd's pie
26 Std.
Hearty gluten free vegetarian lasagne
3hod. 5min
Vegetable chilli
50 dk
Pulse and pumpkin curry
30 min
Potato and green pea curry
50 dk
Cauliflower rice pilaf with sweet potato
40 min
Vegetable curry with cauliflower couscous
45 min