Urządzenia i Akcesoria
Sweetcorn and potato chowder
Przygotowanie 15 min
Czas całkowity 40 min
4 portions
Składniki
-
brown onion cut into quarters150 g
-
carrots cut into pieces (2-3 cm)100 g
-
yellow capsicum (approx. 150 g), deseeded and cut into pieces (2-3 cm - see Tips)1
-
potatoes peeled and cut into pieces (2-3 cm)400 g
-
extra virgin olive oil20 g
-
caraway seeds1 - 2 tsp
-
fennel seeds1 tsp
-
filtered water400 g
-
plant-based milk of choice200 g
-
stock paste (see Tips)1 tbsp
-
frozen corn kernels300 g
-
canned butter beans rinsed and drained (approx. 240 g after draining)400 g
-
salt to taste
-
ground black pepper to taste
-
fresh coriander leaves, for garnishing
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Białko
8.8 g
Kalorie
1051.9 kJ /
250.4 kcal
Tłuszcz
7.7 g
Błonnik
9.2 g
Węglowodany
31.8 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Potato and green pea curry
50 min
Minestrone
40 min
Creamy tomato and basil soup
30 min
Black bean tomato soup with coriander lime cream
45 min
Creamy capsicum and zucchini soup
40 min
Ala hodi (Potato curry)
40 min
Pea and garden mint fritters
25 min
Hearty lentil chilli
50 min
Red lentil cauliflower dahl
35 min
Tomato and lentil dahl
35 min
Hearty seven vegetable soup
30 min
Pulse and pumpkin curry
30 min