Urządzenia i Akcesoria
Hearty gluten free vegetarian lasagne
Przygotowanie 1 godz.
Czas całkowity 3 godz. 5 min
8 portions
Składniki
Pasta
-
lupin flour (see Tips)150 g
-
gluten free cornflour plus extra for dusting70 g
-
xanthan gum1 ½ tsp
-
ground nutmeg1 pinch
-
salt1 tsp
-
eggs2
-
water60 g
Vegetable sauce
-
celery stalks cut into pieces2
-
carrots (approx. 190 g), cut into pieces2 - 3
-
garlic cloves3
-
brown onion (approx. 120 g), cut into halves1
-
fresh flat-leaf parsley leaves only4 - 5 sprigs
-
olive oil20 g
-
button mushrooms cut into slices200 g
-
dried mixed herbs2 tsp
-
ground nutmeg½ tsp
-
Vegetable stock paste (see Tips)2 tsp
-
dry red wine120 g
-
canned whole tomatoes400 g
-
tomato paste1 tbsp
-
raw sugar2 tsp
-
salt1 tsp
-
gluten free cornflour2 tbsp
-
water3 tbsp
Cheese sauce
-
Parmesan cheese cut into pieces (3 cm)60 g
-
mozzarella cheese cut into pieces100 g
-
unsalted butter100 g
-
gluten free flour mix (see Tips)80 g
-
full cream milk600 g
-
ground nutmeg1 pinch
-
Dijon mustard (gluten free)½ tsp
-
salt½ tsp
-
ground black pepper1 pinch
Assembly
-
unsalted butter for greasing
-
pine nuts (optional)1 tbsp
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Sód
1108 mg
Białko
19 g
Kalorie
1890.5 kJ /
450 kcal
Tłuszcz
25.7 g
Błonnik
11.5 g
Tłuszcz nasycony
13.3 g
Węglowodany
29 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Lentil moussaka
3 godz. 30 min
Lentil and pumpkin pot pies
1 godz. 25 min
Three-bean shepherd's pie
26 godz.
Roasted pumpkin and quinoa risotto
40 min
Vegetable curry with cauliflower couscous
45 min
Pea and garden mint fritters
25 min
Hearty lentil chilli
50 min
Thai tofu and sweet potato cakes
30 min
Red lentil cauliflower dahl
35 min
Pulse and pumpkin curry
30 min
Black bean enchiladas
1 godz. 20 min
Butternut mac and cheese
45 min