Urządzenia i Akcesoria
Wiosenny twarożek
Przygotowanie 5 min
Czas całkowity 5 min
8 porcji
Składniki
-
60 g rzodkiewek
-
50 g czerwonej papryki pokrojonej na kawałki
-
250 g twarogu, chudego
-
5 g szczypiorku, świeżego drobno pokrojonego (ok. ½ pęczka)
-
1 łyżeczka soli ziołowej
-
2 szczypty pieprzu czarnego, mielonego
-
50 g wody mineralnej, niegazowanej
Wartości odżywcze na 1 porcję
Kalorie
34 kcal /
142.4 kJ
Białko
3.6 g
Tłuszcz
1.4 g
Węglowodany
1.7 g
Błonnik
0.3 g
Tłuszcz nasycony
0.5 g
Sód
407.9 mg
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMożesz także polubić...
Pasta jajeczna z awokado
35 min
Pomidorowa pasta z serem feta
35 min
Pasta jajeczna
5 min
Sos tatarski
5 min
Tzatziki
15 min
Twarożek orzechowy z miodem
10 min
Pasta kanapkowa z szynki i rukoli
15 min
Pasta z tuńczyka
20 min
Pasta z serka z rzodkiewką
5 min
Pasta z makreli wędzonej
20 min
Pasta z tuńczyka i jajek
20 min
Twarożek kanapkowy
5 min