Tomato Risotto with Lemon Ricotta Stuffed Chicken Breast
TM6 TM5

Tomato Risotto with Lemon Ricotta Stuffed Chicken Breast

4.4 (100 ocen)

Składniki

Ricotta Stuffed Chicken

  • 40 g Parmesan cheese, cut in pieces (2 cm)
  • 15 g fresh flat-leaf parsley, cut in pieces
  • 15 g fresh mint, cut in pieces
  • 1 Tbsp lemon zest
  • 200 g ricotta cheese, chilled
  • 1 tsp fine sea salt
  • 1 tsp ground black pepper
  • 6 chicken breasts, skinless, halved horizontally

Tomato Risotto

  • 1 shallot, halved
  • 1 garlic clove
  • 15 g fresh flat-leaf parsley, cut in pieces
  • 40 g olive oil
  • 300 g risotto rice
  • 200 g ripe tomatoes, quartered
  • 60 g dry white wine
  • 20 g tomato purée
  • 500 g water
  • 1 vegetable stock cube (for 0.5 l), crumbled
    lub 1 heaped tsp vegetable stock paste, homemade
  • ½ tsp fine sea salt
  • ¼ tsp ground black pepper
  • 30 g unsalted butter, diced

Wartości odżywcze
na 1 portion
Kalorie
2392 kJ / 569 kcal
Białko
52 g
Węglowodany
43 g
Tłuszcz
20 g
Błonnik
1.5 g

Wygląda smakowicie? Ten i ponad 80 000 innych przepisów czekają na Ciebie!

Bezpłatna rejestracja

Zamów 30-dniowy bezpłatny abonament Cookidoo® i uzyskaj dostęp do wszystkich przepisów. Bez zobowiązań.

Więcej informacji

Alternatywne przepisy