Urządzenia i Akcesoria
Tomato Risotto with Lemon Ricotta Stuffed Chicken Breast
Przygotowanie 20 min
Czas całkowity 45 min
6 portions
Składniki
Ricotta Stuffed Chicken
-
Parmesan cheese cut in pieces (2 cm)40 g
-
fresh flat-leaf parsley cut in pieces15 g
-
fresh mint cut in pieces15 g
-
lemon zest1 Tbsp
-
ricotta cheese chilled200 g
-
fine sea salt1 tsp
-
ground black pepper1 tsp
-
chicken breasts, skinless halved horizontally6
Tomato Risotto
-
shallot halved1
-
garlic clove1
-
fresh flat-leaf parsley cut in pieces15 g
-
olive oil40 g
-
risotto rice300 g
-
ripe tomatoes quartered200 g
-
dry white wine60 g
-
tomato purée20 g
-
water500 g
-
1 heaped tsp vegetable stock paste, homemadevegetable stock cube (for 0.5 l) crumbled1
-
fine sea salt½ tsp
-
ground black pepper¼ tsp
-
unsalted butter diced30 g
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Białko
52 g
Kalorie
2392 kJ /
569 kcal
Tłuszcz
20 g
Błonnik
1.5 g
Węglowodany
43 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Chicken, Spinach and Leek Risotto
30 λεπτ.
Beef Goulash with Bread Dumplings
1ωρ. 30 λεπτ.
Lemon Chicken with Couscous and Tzatziki
30 λεπτ.
Pork with Spinach Lentils
20 λεπτ.
Chicken, Basil and Roasted Red Pepper Spaghetti (TM6 & TM5)
35 λεπτ.
Pork Fillet with Mustard Sauce
30 λεπτ.
Breast of Chicken in Pizzaiola Sauce
30 λεπτ.
Baked Pappardelle - Pappardelle al forno
1ωρ. 55 λεπτ.
Chicken with Carrot & Red Pepper Rice and Creamy Mustard Sauce
1ωρ. 10 λεπτ.
Chicken breasts pizzaiola
55 λεπτ.
Orzo Pasta with Chicken and Pesto
30 λεπτ.
Chicken and Spinach Lasagne
1ωρ. 15 λεπτ.