
Urządzenia i Akcesoria
Chicken Pad Thai
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 20 min
4 portions
Składniki
-
rice noodles dried200 g
-
water boiling
-
groundnut oil for soaking and frying3 Tbsp
-
dry-roasted peanuts, unsalted40 g
-
palm sugar1 Tbsp
-
fish sauce1 Tbsp
-
soy sauce1 Tbsp
-
tamarind paste2 Tbsp
-
water plus 2 Tbsp150 g
-
chilli powder½ tsp
-
carrots cut in pieces80 g
-
shallots halved60 g
-
garlic cloves2
-
chicken breasts cut in strips (1 cm)200 g
-
firm tofu diced (1 cm)200 g
-
fresh bean sprouts200 g
-
medium eggs beaten2
-
limes cut in wedges, for garnishing2
-
dried chilli flakes for garnishing
Wartości odżywcze na 1 portion
Kalorie
470 kcal /
1968 kJ
Białko
30.4 g
Tłuszcz
26.4 g
Węglowodany
27.8 g