Urządzenia i Akcesoria
Risotto verde
Przygotowanie 30 min
Czas całkowity 45 min
4 portions
Składniki
-
Parmesan cheese crust removed and cut into pieces (approx. 3 cm)50 g
-
lemon peel (1 x 4 cm), no white pith1 piece
-
fresh baby spinach leaves150 g
-
fresh basil leaves only, plus extra to serve2 sprigs
-
eschalots30 g
-
garlic cloves2
-
extra virgin olive oil20 g
-
Arborio rice320 g
-
white wine100 g
-
water700 g
-
salt to taste½ - 1 tsp
-
fresh ground black pepper2 pinches
-
pancetta cut into pieces (approx. 1-2 cm)100 g
-
frozen green peas thawed50 g
-
unsalted butter20 g
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portions
Sód
1325.1 mg
Białko
19.1 g
Kalorie
2137 kJ /
508.8 kcal
Tłuszcz
18 g
Błonnik
4.5 g
Tłuszcz nasycony
7 g
Węglowodany
65 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Sliders with walnut or sweet potato patties
2 godz. 15 min
Pumpkin risotto with bacon
40 min
Beetroot risotto
35 min
Chorizo and bean winter warmer
1 godz. 30 min
Sweet potato, parsnip and broccoli frittata
55 min
Hearty gluten free vegetarian lasagne
3 godz. 5 min
Vegetable lasagne
1 godz. 35 min
Vegetable bake with goat's feta
1 godz. 30 min
Carrot gnocchi with zucchini cream
1 godz. 15 min
Asparagus risotto
40 min
Risotto with lemon, thyme and feta
30 min
Classic mushroom risotto
30 min