Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 500 g water
- 400 g cauliflower, cut into bite-size florets
- 400 g sweet potato, peeled and cut into thin slices (5 mm)
- 1 brown onion (approx. 120 g), cut into halves
- 2 garlic cloves
- 40 g salted butter
- 1 tsp Vegetable stock paste (see Tips)
- 200 g full cream milk
- 2 pinches ground black pepper, plus extra to season
- 2 pinches ground nutmeg
- 2 egg yolks
- 375 g fresh lasagne sheets
- 50 - 70 g fresh baby spinach leaves
- 3 - 4 sprigs fresh basil, leaves only, finely sliced, plus extra to serve (optional)
- 300 - 330 g roasted red capsicum, rinsed and drained, torn into pieces
- 100 g feta cheese, crumbled
- 1 - 2 pinches paprika
- Wartości odżywcze
- na 1 portion
- Kalorie
- 1806.8 kJ / 301 kcal
- Białko
- 15.9 g
- Węglowodany
- 47.7 g
- Tłuszcz
- 17.8 g
- Tłuszcz nasycony
- 8 g
- Błonnik
- 8.7 g
- Sód
- 424.2 mg
Alternatywne przepisy
Pumpkin tart
2h 15min
Stuffed butternut pumpkin with feta
1h 50 min
Butternut and bacon macaroni cheese
1h 30min
Penne and vegetables
35 Min
Lentil and pumpkin pot pies
1h 25min
Broccoli mustard pasties
1j 55 menit
Steamed eggplant and ricotta lasagne
1h 25min
Roasted pumpkin and quinoa risotto
40min
Sweet potato lasagne
1h 20 min
Mashed pea and corn slice
40min
Feta, spinach and potato frittata
1h
Butternut mac and cheese
45min