Urządzenia i Akcesoria
Cauliflower and sweet potato lasagne
Przygotowanie 25 min
Czas całkowity 1 godz. 35 min
6 portions
Składniki
-
water500 g
-
cauliflower cut into bite-size florets400 g
-
sweet potato peeled and cut into thin slices (5 mm)400 g
-
brown onion (approx. 120 g), cut into halves1
-
garlic cloves2
-
salted butter40 g
-
Vegetable stock paste (see Tips)1 tsp
-
full cream milk200 g
-
ground black pepper plus extra to season2 pinches
-
ground nutmeg2 pinches
-
egg yolks2
-
fresh lasagne sheets375 g
-
fresh baby spinach leaves50 - 70 g
-
fresh basil leaves only, finely sliced, plus extra to serve (optional)3 - 4 sprigs
-
roasted red capsicum rinsed and drained, torn into pieces300 - 330 g
-
feta cheese crumbled100 g
-
paprika1 - 2 pinches
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Sód
424.2 mg
Białko
15.9 g
Kalorie
1806.8 kJ /
301 kcal
Tłuszcz
17.8 g
Błonnik
8.7 g
Tłuszcz nasycony
8 g
Węglowodany
47.7 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Carrot gnocchi with zucchini cream
1 godz. 15 min
Lentil and pumpkin pot pies
1 godz. 25 min
Butternut mac and cheese
45 min
Sweet potato lasagne
1 godz. 20 min
Sweet potato, parsnip and broccoli frittata
55 min
Penne and vegetables
35 min
Mediterranean carrot fritters
1 godz.
Beetroot, feta and spinach quiche
1 godz. 40 min
Pumpkin tart
2 godz. 15 min
Mashed pea and corn slice
40 min
Zucchini, lentil and coconut stew
30 min
Feta, spinach and potato frittata
1 godz.