Urządzenia i Akcesoria
Spinattorte
Przygotowanie 15 min
Czas całkowity 1 godz.
6 Portionen
Składniki
-
Weizenkörner150 g
-
150 g Emmentaler, in StückenGouda in Stücken150 g
-
Blattspinat, frisch400 g
-
Butter weich und etwas mehr zum Einfetten40 g
-
Eier4
-
Doppelrahm-Frischkäse100 g
-
Backpulver1 TL
-
Magerquark250 g
-
Salz1 TL
-
Paprika edelsüß1 TL
-
Pfeffer½ TL
-
Muskat2 Prisen
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 Portion
Białko
24 g
Kalorie
1580 kJ /
377 kcal
Tłuszcz
23 g
Błonnik
5.2 g
Węglowodany
18 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w
Low Carb
10 Przepisów
Niemcy
Niemcy
Może spodoba Ci się również...
Roggentarte mit roten Linsen
2 godz.
Herzhafter Blumenkohl-Kuchen
1 godz. 15 min
Zucchinitarte
45 min
Gemüse-Frittata
40 min
Hackfleisch-Gemüse-Kuchen
1 godz. 10 min
Spinatrolle mit Ei und Käse
50 min
Wirsingtarte
1 godz. 30 min
Spinat-Frittata
1 godz.
Spinatcrumble mit Käsestreuseln
1 godz.
Erbsen-Zucchini-Küchlein
1 godz.
Porree-Feta-Tarte
2 godz.
Herzhafter Käsekuchen mit Auberginen und Tomaten
2 godz.