Forellen des Bischofs

Forellen des Bischofs

3.2 19 ocen
Przygotowanie 30 min
Czas całkowity 35 min
4 Portionen

Składniki

Forellen
  • trockener Weißwein
    50 g
  • Brötchen vom Vortag
    1
  • Knoblauchzehen
    2
  • Zwiebeln halbiert
    40 g
  • Möhre in Stücken
    40 g
  • Rosmarin abgezupft
    2 Stängel
  • durchwachsener Speck, geräuchert in Stücken
    100 g
  • gemischte Kräuter, TK
    2 - 3 EL
  • Forellen, frisch, ausgenommen
    4
  • Salz
  • Pfeffer
  • Butter
    60 g
Weinsauce
  • Olivenöl
    20 g
  • Mehl
    20 g
  • trockener Weißwein
    120 g
  • Sahne
    120 g
  • Salz
    ½ TL
  • Pfeffer
    2 - 3 Prisen
  • Dill abgezupft
    3 - 4 Stängel

Wartości odżywcze na 1 Portion

Kalorie 423 kcal / 1772 kJ
Białko 34 g
Tłuszcz 23 g
Węglowodany 12 g
Błonnik 1.4 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Możesz także polubić...