Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
Fischrouladen und Gemüse-Bandnudeln
- 1 Prise Cayenne-Pfeffer zum Würzen
- 4 weiße Fischfilets, ohne Haut (z.B. Seezunge, Scholle, Pangasius, Zander; à 150 g)
- 4 Scheiben roher Schinken, z.B. Serrano
- 200 g Möhren
- 100 g Porree
- 400 g Wasser
- 1 TL Salz
Joghurt-Himbeer-Dip und Fertigstellung
- 150 g Naturjoghurt
- 1 TL Honig-Senf
- 1 Prise Salz
- 1 Prise weißer Pfeffer
- ½ TL Zucker
- 100 g Himbeeren, frisch
- Wartości odżywcze
- na 1 Portion
- Kalorie
- 985 kJ / 235 kcal
- Białko
- 32 g
- Węglowodany
- 6 g
- Tłuszcz
- 6 g
- Błonnik
- 3.6 g
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Lachs mit Champignon-Sahne-Sauce und Kartoffeln
50min
Schweinefilet à la Tafelspitz
50min
Lammrücken im Tramezzinimantel auf Schwarzwurzeln
50min
Steinbutt-Gemüse-Päckchen
1h 15min
Gefüllte Koteletts
40min
Fisch-Schaschlik
35 min
Schollenfiletröllchen im Gemüsebett
1h
Gurken mit Lachsfüllung
45 min
Edelfischragout
35 min
Fisch mit Fenchelgemüse an Orangensauce
45 min
Seezungenfilets mit Weißwein-Champignon-Sauce
40min
Lachsbällchen auf Spinatrahm
45 min