Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
Roastbeef
- 500 g Wasser
- 800 g Roastbeef, zimmertemperiert
- 1 TL Salz
- 3 EL Öl
- 1 TL Pfeffer
- 1 Bund Thymian
- 6 Knoblauchzehen, halbiert
Remoulade
- 250 g Öl
- 100 g Milch
- 1 TL Senf, mittelscharf
- 1 TL Salz und etwas mehr zum Abschmecken
- 2 Prisen Pfeffer und etwas mehr zum Abschmecken
- 50 g Gewürzgurken, halbiert, und 4 EL Gewürzgurkensud
- 80 g Apfel, in Stücken
- 2 Eier, hart gekocht
Fertigstellung
- 3 Römersalatherzen, in Blätter geteilt
- 20 g Cherry-Tomaten, halbiert
- 1 Kresse-Beet
- Wartości odżywcze
- na 1 Portion
- Kalorie
- 2179 kJ / 521 kcal
- Białko
- 33 g
- Węglowodany
- 4 g
- Tłuszcz
- 42 g
- Tłuszcz nasycony
- 5 g
- Błonnik
- 0.9 g
- Sód
- 1134 mg
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Würzige Aioli mit Sherry
40min
Remoulade
10 dk
Grüne Steaksauce
10 dk
Gegrillte Schweinespieße
7h 10min
Kartoffel-Dressing
30 min
Sauce Hollandaise zu Frühlingsgemüse
10 dk
Safran-Aioli
40min
Caesar Salad zu Thunfischsteak mit Pfeffersauce
10 dk
Scharfe Aioli
10 dk
Aioli light
5min
Caesar-Salat mit Hähnchenbrust
3h 15min
Caesar's Salad
30 min