Roastbeef-Schiffchen

Roastbeef-Schiffchen

3.0 3 oceny
Przygotowanie 30 min
Czas całkowity 6 godz.
8 Portionen

Składniki

Roastbeef
  • Wasser
    500 g
  • Roastbeef zimmertemperiert
    800 g
  • Salz
    1 TL
  • Öl
    3 EL
  • Pfeffer
    1 TL
  • Thymian
    1 Bund
  • Knoblauchzehen halbiert
    6
Remoulade
  • Öl
    250 g
  • Milch
    100 g
  • Senf, mittelscharf
    1 TL
  • Salz und etwas mehr zum Abschmecken
    1 TL
  • Pfeffer und etwas mehr zum Abschmecken
    2 Prisen
  • Gewürzgurken halbiert, und 4 EL Gewürzgurkensud
    50 g
  • Apfel in Stücken
    80 g
  • Eier hart gekocht
    2
Fertigstellung
  • Römersalatherzen in Blätter geteilt
    3
  • Cherry-Tomaten halbiert
    20 g
  • Kresse-Beet
    1

Wartości odżywcze na 1 Portion

Kalorie 521 kcal / 2179 kJ
Białko 33 g
Tłuszcz 42 g
Węglowodany 4 g
Błonnik 0.9 g
Tłuszcz nasycony 5 g
Sód 1134 mg

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Możesz także polubić...