
Urządzenia i Akcesoria
Dal z soczewicy z mlekiem kokosowym
Przygotowanie 15 min
Czas całkowity 45 min
4 porcje
Składniki
-
marchewki pokrojonej na kawałki200 g
-
cukinii pokrojonej na kawałki150 g
-
oliwy z oliwek15 g
-
curry, mielonego2 łyżki
-
czerwonej soczewicy, suszonej300 g
-
kurkumy, suszonej, mielonej½ łyżeczki
-
wody700 g
-
mleczka kokosowego300 g
-
syropu klonowego1 łyżka
-
soli2 łyżeczki
-
kolendry, mielonej½ łyżeczki
-
kminu rzymskiego, mielonego½ łyżeczki
Wartości odżywcze na 1 porcję
Kalorie
497.8 kcal /
2082.8 kJ
Białko
21.8 g
Tłuszcz
15.8 g
Węglowodany
62.9 g
Błonnik
11.7 g
Tłuszcz nasycony
11.2 g
Sód
1224.4 mg
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w

KRAINA WEGE
10 Przepisów
Polska
Polska