Muscheln und Wolfsbarsch

Muscheln und Wolfsbarsch

4.0 6 ocen
Przygotowanie 20 min
Czas całkowity 1 godz.
4 Portionen

Składniki

  • Oliven entsteint
    30 g
  • Staudensellerie in Stücken
    80 g
  • Zwiebeln halbiert
    100 g
  • Chilischote entkernt
    1
  • Knoblauchzehen
    2
  • glatte Petersilie abgezupft
    2 Stängel
  • Olivenöl
    8 EL
  • Venusmuscheln, frisch, gesäubert
    1000 g
  • Weißwein
    150 g
  • Wasser heiß
    150 g
  • Kartoffeln in Würfeln (1 cm)
    350 g
  • gelbe Paprika (200 g), in Würfeln (2 cm)
    1
  • Zitronensaft
    1 EL
  • Wolfsbarsch (à 130 g), küchenfertig, mit Haut
    4 Stücke
  • Salz
    ½ TL
  • Pfeffer
    4 Prisen
  • Dill abgezupft, und etwas mehr zum Bestreuen
    3 Stängel

Poziom trudności

średni


Wartości odżywcze na 1 Portion

Białko 32 g
Kalorie 1906 kJ / 455 kcal
Tłuszcz 24 g
Węglowodany 21 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Może spodoba Ci się również...