Urządzenia i Akcesoria
Maispoularde mit Cherry-Tomaten
Przygotowanie 15 min
Czas całkowity 1 godz. 15 min
4 Portionen
Składniki
-
Wasser1370 g
-
Zitronensaft30 g
-
Maispoulardenbrüste ohne Haut und Knochen (à ca.150 g)4
-
gesalzene Butter30 g
-
Cherry-Tomaten bunt300 g
-
Knoblauchzehen zerdrückt2
-
Rosmarin2 Zweige
-
Salz zum Würzen
-
Pfeffer zum Würzen
Poziom trudności
średni
Wartości odżywcze na 1 Portion
Białko
36 g
Kalorie
935 kJ /
224 kcal
Tłuszcz
8 g
Błonnik
1 g
Węglowodany
2 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w
Sous-vide-Garen
29 Przepisów
Niemcy
Niemcy
Może spodoba Ci się również...
Rindersteaks (medium) mit Kräuter-Knoblauch-Butter
1 godz. 25 min
Entenbrust mit Orangen-Zabaglione
1 godz. 20 min
Schweinefilet auf Zucchini-Bulgur-Salat
1 godz. 40 min
Lachs mit Teriyaki-Mayonnaise und Tomatensalat
1 godz. 30 min
Hähnchenbrust auf Salbeignocchi
1 godz. 30 min
Entenbrust mit Orangen-Zabaglione
2 godz.
Saftgulasch vom Rind
2 godz. 45 min
Entenbrust mit Orangen-Zabaglione
1 godz. 20 min
Saltimbocca mit Ofengemüse
2 godz. 10 min
Kalbskoteletts Sous-vide
1 godz. 10 min
Entenbrust mit grünem Spargel und Polenta
1 godz. 50 min
Rinderfilet Sous-Vide für sechs
1 godz. 30 min