![Maispoularde mit Cherry-Tomaten Maispoularde mit Cherry-Tomaten](https://assets.tmecosys.com/image/upload/t_web767x639/img/recipe/ras/Assets/68886270-22A5-4A0A-9D97-2892D366AA3A/Derivates/7A96BEB1-1D8F-4270-824A-B43C4E0B8824.jpg)
Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 1370 g Wasser
- 30 g Zitronensaft
- 4 Maispoulardenbrüste, ohne Haut und Knochen (à ca.150 g)
- 30 g gesalzene Butter
- 300 g Cherry-Tomaten, bunt
- 2 Knoblauchzehen, zerdrückt
- 2 Zweige Rosmarin
- Salz zum Würzen
- Pfeffer zum Würzen
- Wartości odżywcze
- na 1 Portion
- Kalorie
- 935 kJ / 224 kcal
- Białko
- 36 g
- Węglowodany
- 2 g
- Tłuszcz
- 8 g
- Błonnik
- 1 g
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Lachs mit Teriyaki-Mayonnaise und Tomatensalat
2h
Rindersteaks (medium) mit Kräuter-Knoblauch-Butter
1 godz. 25 min
Entenbrust mit Orangen-Zabaglione
1h 20 min
Schweinefilet auf Zucchini-Bulgur-Salat
1h 40 min
Hähnchenbrust auf Salbeignocchi
1h 30 min
Entenbrust mit grünem Spargel und Polenta
1klst 50 min
Rindersteaks (medium) mit Kräuter-Knoblauch-Butter
1 godz. 25 min
Sous-vide Apfel
1h 15 min
Süß-saure Garnelen
1 Std.
Seehecht-Medaillons mit Rote-Bete-Rucola-Salat
1h 15 min
Kalbskoteletts Sous-vide
1 Std. 10 Min
Rinderfilet Sous-Vide für sechs
1h 30 min