Lammkeule alla Romana
TM6 TM5

Lammkeule alla Romana

4.7 (118 ocen)

Składniki

  • 1 Lammkeule (1600-2000 g)
  • 100 g Olivenöl
  • 2 Knoblauchzehen
  • 4 Stängel Petersilie, abgezupft
  • 2 Zweige Thymian, abgezupft
  • 4 Zweige Rosmarin, abgezupft
  • 1 Brötchen, trocken, in Stücken
  • 1 TL Salz
  • ¼ TL Pfeffer
  • 350 g Suppengemüse, in Stücken
  • 200 g Fleischtomaten, geviertelt
  • 300 - 500 g Rotwein, nach Geschmack
  • 50 - 100 g Sahne, nach Geschmack

Wartości odżywcze
na 1 Portion
Kalorie
2367 kJ / 565 kcal
Białko
54 g
Węglowodany
9 g
Tłuszcz
31 g
Błonnik
2.4 g

Wygląda smakowicie? Ten i ponad 80 000 innych przepisów czekają na Ciebie!

Bezpłatna rejestracja

Zamów 30-dniowy bezpłatny abonament Cookidoo® i uzyskaj dostęp do wszystkich przepisów. Bez zobowiązań.

Więcej informacji

Alternatywne przepisy