Kalbsragout mit Erbsen

Kalbsragout mit Erbsen

4.3 118 ocen
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 1 godz. 15 min
4 Portionen

Składniki

  • Zwiebeln halbiert
    60 g
  • Möhren in Stücken
    80 g
  • Staudensellerie in Stücken
    40 g
  • Chilischote klein, entkernt
    1
  • Öl
    40 g
  • Kalbfleischwürfel, sehnenfrei (3 cm)
    600 g
  • Mehl
    2 EL
  • Rotwein
    100 g
  • stückige Tomaten (Dose)
    240 g
  • Salz
    1 TL
  • Pfeffer
    2 Prisen
  • Erbsen, frisch
    300 g
    300 g Erbsen, TK, aufgetaut

Poziom trudności

łatwy


Wartości odżywcze na 1 Portion

Białko 36 g
Kalorie 1684 kJ / 402 kcal
Tłuszcz 19 g
Błonnik 6.3 g
Węglowodany 18 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Może spodoba Ci się również...