Urządzenia i Akcesoria
Bärlauch-Panna-Cotta im Räucherlachs Mantel
Przygotowanie 15 min
Czas całkowity 4 godz. 30 min
4 Portionen
Składniki
-
Räucherlachs8 Scheiben
-
Gelatine2 Blätter
-
Wasser zum Einweichen
-
Bärlauchblätter, frisch ohne Stiele40 g
-
Schalotte1
-
Butter5 g
-
Milch200 g
-
Sahne200 g
-
Salz¼ TL
-
Pfeffer¼ TL
Poziom trudności
średni
Wartości odżywcze na 4 Portionen
Białko
54 g
Kalorie
4881 kJ /
1166 kcal
Tłuszcz
99 g
Błonnik
1.2 g
Węglowodany
18 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w
Bärlauch
12 Przepisów
Niemcy
Niemcy
Może spodoba Ci się również...
Spargel-Scampi-Terrine
10 godz.
Tomaten-Cocktail
30 min
Rote-Bete-Meerrettich-Terrine mit Feldsalat
1 godz.
Bärlauch-Hollandaise
15 min
Birnen-Walnuss-Terrine
5 godz. 20 min
Cheddarsoufflé mit Fenchel-Granatapfel-Salat
40 min
Thunfischpâté
4 godz. 20 min
Ricotta-Terrine mit Basilikum
5 godz.
Gurkenmousse zu gebeiztem Lachs
4 godz.
Geeiste Mousse mit Tonkabohne und Rotweinsauce
8 godz. 20 min
Kürbismousse mit Baconcrumble
1 godz. 45 min
Herzhaftes Zitronen-Sabayon
10 min