
Urządzenia i Akcesoria
Bärlauch-Panna-Cotta im Räucherlachs Mantel
Przygotowanie 15 min
Czas całkowity 4 godz. 30 min
4 Portionen
Składniki
-
Räucherlachs8 Scheiben
-
Gelatine2 Blätter
-
Wasser zum Einweichen
-
Bärlauchblätter, frisch ohne Stiele40 g
-
Schalotte1
-
Butter5 g
-
Milch200 g
-
Sahne200 g
-
Salz¼ TL
-
Pfeffer¼ TL
Wartości odżywcze na 4 Portionen
Kalorie
1166 kcal /
4881 kJ
Białko
54 g
Tłuszcz
99 g
Węglowodany
18 g
Błonnik
1.2 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w

Bärlauch
12 Przepisów
Niemcy
Niemcy