Eier im Glas auf Rahmspinat

Eier im Glas auf Rahmspinat

4.5 57 ocen
Przygotowanie 25 min
Czas całkowity 1 godz. 15 min
8 Portionen

Składniki

  • Parmesan in Stücken
    40 g
  • Schalotten
    80 g
  • Babyspinat, frisch
    300 g
  • Öl
    20 g
  • Ricotta
    120 g
  • Sahne
    50 g
  • Salz
    ½ TL
  • Pfeffer
    5 Prisen
  • Muskat
    4 Prisen
  • Butter weich
    20 g
  • Eier Zimmertemperatur
    8
  • Fleur de Sel
    ½ TL
  • Cayenne-Pfeffer
    ¼ TL
  • Wasser
    750 g

Poziom trudności

łatwy


Wartości odżywcze na 1 Portion

Białko 11 g
Kalorie 824 kJ / 197 kcal
Tłuszcz 15 g
Węglowodany 2 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Możesz także polubić...