Urządzenia i Akcesoria
Eier im Glas auf Rahmspinat
Przygotowanie 25 min
Czas całkowity 1 godz. 15 min
8 Portionen
Składniki
-
Parmesan in Stücken40 g
-
Schalotten80 g
-
Babyspinat, frisch300 g
-
Öl20 g
-
Ricotta120 g
-
Sahne50 g
-
Salz½ TL
-
Pfeffer5 Prisen
-
Muskat4 Prisen
-
Butter weich20 g
-
Eier Zimmertemperatur8
-
Fleur de Sel½ TL
-
Cayenne-Pfeffer¼ TL
-
Wasser750 g
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 Portion
Białko
11 g
Kalorie
824 kJ /
197 kcal
Tłuszcz
15 g
Węglowodany
2 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w
ESSEN & TRINKEN 2/2017
50 Przepisów
Niemcy
Niemcy
Może spodoba Ci się również...
Petersilienwurzel-Suppe mit Rote-Linsen-Püree
1 godz.
Herzhaftes Zitronen-Sabayon
10 min
Gurkenmousse zu gebeiztem Lachs
4 godz.
Maracuja-Olivenöl-Emulsion
15 min
Möhren in Zitronenöl
45 min
Mozzarella-Carpaccio
40 min
Kürbismousse mit Baconcrumble
1 godz. 45 min
Quark-Mousse
5 godz.
Meerrettich-Creme mit Apfel-Gurken-Häckerle
4 godz. 30 min
Geflügelleber-Mousse zu Brioche
2 godz.
Rote-Bete-Meerrettich-Terrine mit Feldsalat
1 godz.
Spanisches Ei im Glas
40 min