Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 6 Eigelb
- 1 Zitrone, Schale abgerieben und Saft ausgepresst
- 2 TL Hühnerbrühe (Pulver)
- 2 Prisen Pfeffer
- 1 Prise Salz
- 1 TL Zucker
- ½ TL Worcester-Sauce
- 100 g Weißwein, trocken
- 60 g Wasser
- Wartości odżywcze
- na 1 Portion
- Kalorie
- 447 kJ / 107 kcal
- Białko
- 4 g
- Węglowodany
- 2 g
- Tłuszcz
- 8 g
- Błonnik
- 0 g
Alternatywne przepisy
Kürbiskernparfait
5 Std. 45 Min
Rote-Bete-Meerrettich-Terrine mit Feldsalat
1 Std.
Zabaglione
15 min
Lauwarme Safranbirnen mit Zabaglione
2 godz. 20 min
Skrei mit Muschelragout
1 godz. 45 min
Vitello Tonnato
48h
Selchsuppe | Radieschen | Brot
35 min
Rindswangerl | Sellerie | Zwiebel
3h 30min
Geflügelleber-Mousse zu Brioche
2h
Vitello tonnato sous-vide
4 Std. 30 Min
Zabaglione al Prosecco
15 min
Thunfischpâté
4 Std. 20 Min