Urządzenia i Akcesoria
Herzhaftes Zitronen-Sabayon
Przygotowanie 5 min
Czas całkowity 10 min
5 Portionen
Składniki
-
Eigelb6
-
Zitrone Schale abgerieben und Saft ausgepresst1
-
Hühnerbrühe (Pulver)2 TL
-
Pfeffer2 Prisen
-
Salz1 Prise
-
Zucker1 TL
-
Worcester-Sauce½ TL
-
Weißwein, trocken100 g
-
Wasser60 g
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 Portion
Białko
4 g
Kalorie
447 kJ /
107 kcal
Tłuszcz
8 g
Błonnik
0 g
Węglowodany
2 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Barolo-Birne mit Honig-Parfait
10 godz.
Ricotta-Terrine mit Basilikum
5 godz.
Zabaione mit Katzenzungen
1 godz.
Gazpacho à la Sansibar mit Avocadotatar
30 min
Tomatendressing | Portwein | Apfel
5 godz. 30 min
Zabaglione
15 min
Sauce Hollandaise zu Frühlingsgemüse
10 min
Kaffee-Sabayon
10 min
Geeiste Mousse mit Tonkabohne und Rotweinsauce
8 godz. 20 min
Zitronen-Parfait
4 godz. 30 min
Wildpastetchen mit Portwein-Gelee
2 godz. 20 min
Zabaglione al Prosecco
15 min