Vellutata di finocchi e carote

5.0 7 rating
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 35 min
1 porzione

Składniki

  • 90 g di finocchio a pezzi (2-3 cm)
  • 65 g di carote pelate e a pezzi (2-3 cm)
  • 10 g di porro a pezzi (2-3 cm)
  • 10 g di olio extravergine di oliva + q.b.
  • 160 g di acqua
  • ¼ di dado per brodo vegetale
  • 15 g di Parmigiano Reggiano grattugiato

Poziom trudności

łatwy


Wartości odżywcze na 1 porzione

Sód 268.2 mg
Białko 6.3 g
Kalorie 728.8 kJ / 174.2 kcal
Tłuszcz 11 g
Błonnik 4.7 g
Tłuszcz nasycony 3.3 g
Węglowodany 14.2 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Może spodoba Ci się również...