Vellutata di zucca

4.5 1.1K oceny
Przygotowanie 5 min
Czas całkowity 30 min
4 porzioni

Składniki

  • di Parmigiano Reggiano a pezzi (3 cm)
    20 g
  • porro in due pezzi
    1
    1 scalogno, in due pezzi
  • di olio extravergine di oliva
    30 g
    30 g di burro
  • di polpa di zucca a pezzi piccoli
    700 g
  • di patate a fette
    100 g
  • di acqua
    500 g
  • di latte
    100 g
  • di sale
    1 pizzico
  • di pepe nero macinato
    1 pizzico
  • di cannella in polvere
    1 pizzico

Wartości odżywcze na 1 porzione

Kalorie 160 kcal / 669 kJ
Białko 5.5 g
Tłuszcz 10 g
Węglowodany 12.8 g
Błonnik 1.2 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Możesz także polubić...